Dagar Till Salu

I dagarna pågår projektet Dagar Till Salu i Visby:

Under Almedalsveckan 2014 är framtidens alla dagar till salu. Kom och välj din dag! Delta i tankeexperimentet som tar utgångspunkt i den interaktiva konstinstallationen “Dagar till salu” på Gocart Gallery i Visby. Här låter vi framtiden breda ut sig visuellt. Var går gränsen mellan privat och gemensamt ägande?  Vad händer när framtiden säljs ut?
Du kan köpa en dag och bestämma hur du vill att den ska brukas, du kan diskutera och vända på frågeställningarna tillsammans med våra erfarna säljare. Vi gör en marknadsundersökning och samlar in tankar och visioner om framtiden. Allt synliggörs i gallerirummet.  Vi utlovar visionsglädje!
I installationen Dagar till Salu undersöker vi ideologier och marknadsekonomi och provar oss fram i det kapitalistiska systemet. Genom installationen intervenerar vi det politiska samtalet. Vi vänder oss till alla och vill på sikt sträva efter ett allmänt kreativt politiskt debattklimat.Det människan skapat kan människan omskapa!

Projektet Dagar till salu är ett konstprojekt av Filippa Krusenstjerna, Hanna Stahle, Lene Willumsen, Maria Lilja och drivs av KEX, Föreningen för Konst och Experiment som är partipolitiskt och religiöst obundet. Projektet sker i samarbete med, Knut Design, Gocart gallery, Valåret 2014.

Detta bildspel kräver JavaScript.

http://dagartillsalu.se/

https://www.facebook.com/events/290627957776177/?notif_t=plan_user_invited