Kategoriarkiv: Dagar till salu

Dagar till salu

Framtidens alla dagar till salu
Framtidens alla dagar till salu
Dagar till salu
Filippa Krusenstjerna i försäljningstagen
Dagar till salu
Nöjda kunder mutar in framtiden
Ett konstprojekt av Filippa Krusenstjerna, Hanna Stahle, Lene Willumsen, Maria Lilja.

Om projektet
Vad händer när framtiden säljs ut? Under Valåret 2014 är framtidens alla dagar till salu. Kom och välj din dag! Delta i tankeexperimentet som tar utgångspunkt i den interaktiva konstinstallationen “Dagar till salu” på Studio 44 i Stockholm. Här låter vi framtiden breda ut sig visuellt.
Du kan köpa en dag och bestämma hur du vill att den ska brukas, du kan diskutera och vända på frågeställningarna tillsammans med våra erfarna säljare. Vi gör en marknadsundersökning och samlar in tankar och visioner om framtiden. Allt synliggörs i gallerirummet. Vi utlovar visionsglädje!
I installationen Dagar till Salu provar oss fram i det kapitalistiska systemet. Genom installationen intervenerar vi det politiska samtalet och tillför en ny vinkel. Vi vänder oss inte bara till politiker utan vill på sikt sträva efter ett allmänt kreativt politiskt debattklimat.

Det människan skapat kan människan omskapa!
Under utställningen Valåret 2014 kommer försäljning äga rum på plats på Vernissagdagen den 29 aug och under helgen 30-31 aug samt Valhelgen 13-14 sept. Budgivning på Valdagen kommer att ske under utställningens gång fram tom Valdagen 14 sept.
Kom och köp en dag och var med I framtidens lotteri!
Då utställningen är öppen och våra försäljare inte är på plats hänvisar vi till vår webshop.
Dagar till salu är ett konstprojekt av Filippa Krusenstjerna, Hanna Stahle, Lene Willumsen, Maria Lilja. Projektet drivs av den ideella föreningen Konst och experiment, som är partipolitiskt och religiöst obunden. Projektet sker i samarbete med Knut Design, Gocart gallery, Valåret 2014.
Projektet Dagar till Salu har deltagit i Supermarket 2014 samt på Gocart gallery under Almedalsveckan 2014.
info@dagartillsalu.se

http://dagartillsalu.se/

http://www.facebook.com/dagartillsalu

http://www.gocartgallery.se/index.pab